سردار حاجی‌زاده: پرتاب امروز ماهواره‌بر قائم ـ 100 راه تکامل و توسعه صنعت فضایی را گشود-راهبرد معاصر
تاکید پزشکیان بر اصلاح فوری روند فعالیت شرکت‌های دولتی زیان‌ده ادای احترام عارف به شهید نصرالله در دفتر حزب‌الله در دیدار پزشکیان با اعضای کمیته ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ چه گذشت؟ پزشکیان: حمله به رژیم صهیونیستی، اقدامی برای صلح بود | دنبال جنگ نیستیم طرح ساماندهی اتباع خارجی از دستورکار مجلس خارج شد؟ نشست سران قوا برگزار شد استاندار جدید آذربایجان‌شرقی معرفی شد دستور فوری پزشکیان برای ساماندهی اینترنت ‌وزیر کشور: مشارکت مردم در امور ایران را خواهانیم علم‌الهدی: ما در میدان جنگ هستیم | بحث خنک شدن دل نسبت به انجام وعده صادق ۲ نیست مسئله جنگ است اتفاق منحصر به فرد در نماز جمعه به امامت رهبر انقلاب رهبر انقلاب: کار نیرو‌های مسلح ما کمترین مجازات برای سگ هار آمریکا در منطقه بود پزشکیان، قالیباف و محسنی اژه‌ای به مصلی رسیدند | لاریجانی و عارف هم هستند شهادت یک نیروی ارتش هنگ مرزی زابل در اقدام تروریستی کور دستور ویژه رئیس جمهور به همتی و فرزین

سردار حاجی‌زاده: پرتاب امروز ماهواره‌بر قائم ـ 100 راه تکامل و توسعه صنعت فضایی را گشود

فرمانده نیروی هوافضای سپاه، گفت: موفقیت امروز ماهواره‌بر قائم ـ 100 در پرتاب ماهواره ثریا علاوه بر اینکه کمک کرد تا یک ماهواره در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار بگیرد، راه تکامل و توسعه این کار را برای ما گشود‌.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به پرتاب امروز ماهواره ثریا توسط ماهواره‌بر قائم ـ ۱۰۰، گفت: ما می‌توانیم از پیشران‌های مختلف این برای کارهای دیگر هم استفاده کنیم. یعنی اگر ارتفاع بالاتر و محموله‌های سنگین‌تر مدنظر باشد کافی است تا یک مرحله کم و زیاد کنیم و یا یک موتور را در این ماهواره استفاده کنیم.

وی افزود: به نحوی که تا رسیدن به مدارات بالاتر و محموله‌های سنگین‌تر و رسیدن به مدار ژئو مسیر ما بسیار هموار شد و از همین روش استفاده می‌کنیم. این موفقیت علاوه بر اینکه کمک کرد تا یک ماهواره در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار بگیرد، راه تکامل و توسعه این کار را برای ما گشود‌.

گفتنی است؛ نسل جدید ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ از موتور سوخت سه مرحله‌ای جامد استفاده شده و این فناوری امکان رسیدن به سرعت ۷۴۷۸ متر بر ثانیه در ۱۱ دقیقه و قرار گرفتن موفقیت‌آمیز ماهواره در مدار ۴۵۰ کیلومتری زمین را فراهم می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده